Hotel Babin zub

Hotel Babin zub raspolaže sa 20 soba i dva apartmana, odnosno 60 ležajeva i na raspolaganju su turistima od subote 16. decembra 2017. godine. Hotel, koji je prestao da radi tokom 2014. godine i kojim je upravljao EPS turs, nedavno je preuzelo preduzeće Stara planina Resort, koje će njime upravljati zajedno sa JP Stara planina. Hotel Babin zub tako je postao deo preduzeća Stara planina Resort.

Ovaj hotel, smešten ispod vrha Babin zub, ima dve zvezdice i u državnom je vlasništvu, a cene smeštaja kreću se od 2.650 do 4.000 dinara u toku skijaške sezone.

Prema rečima direktora tog hotela Tomice Ratkovića, rezervacije se vrše preko hotela Stara planina, a za ovu destinaciju zainteresovani su kako domaći, tako i strani turisti. Svi gosti ovog hotela, mogu po povoljnim cenama da koriste preteći sadržaj hotela Stara planina.

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Hotel Babin zub

 1. Goran says:

  Postovani , molim vas za ponudu zimovanja kod Vas u periodu od 1. do 16.febr. 2020. tj. sedam nocenja u ovom periodu. U pitanju su ucenici osnovne skole sa dva pratioca. Ponuda sa punim i polu pansionom, osiguranjem ,taksama i svim ostalim stvarima bez ski /pasa.
  Molim vas za sto brzi odgovor.
  Unapred hvala,
  Goran Mitrovic, prof. fizicke kulture – Krusevac

 2. Elmira Saljnikov says:

  Tražimo sobu kod vas za 2 odraslih od 9og do 13 februara (data može se pomerati od raspoloživosti soba). preko sajta nismo uspeli naći informaciju o cenama i raspoloživosti soba. Molimo vas da nas kontaktirate. Pozdrav. Elmira i Alisa

 3. Nikola says:

  Zdravo,
  dali imate soba za period 02.01-07.01 za 2 odrasle i 2 dece i koje su cene
  Hvala i pozdrav

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *