MASOVNI SPUST – MASOVNI POPUST na Staroj planini

Skijališta Srbije u periodu od 3. do 5. marta organizuju do sada najveću promotivnu akciju pod nazivom “Masovni spust – Masovni popust”, kojoj će se pridružiti svi oni koji se bave turizmom na Staroj planini. U tom periodu će važiti popust od 20 posto na dvodnevne i trodnevne ski karte, a hotelijeri, restorani, ski bifei, kafići, ski škole i ski rente su se pridružili promociji, pa će turisti imati priliku da iskorite popuste i na njihove usluge.

Popuste možete ostvariti:

Ski škole:

– LSDS
– Snou sport akademi

Ski rente:

– LSDS
– Snou sport akademi

Hoteli:

-HOTEL JPSP – Stara planina

Tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to MASOVNI SPUST – MASOVNI POPUST na Staroj planini

 1. Aleksandar Rajković says:

  Sajt jednog skijališta, gomila nepotrebnih informacija i reklama a osnovna stvar za jedno skijaliste kao što je visina snežnog pokrivača kako na stazi tako i pored staze, nigde nema….

  • Poštovani,
   Hvala što ste posetili portal staraplaninainfo.com
   Cilj ovog portala je popularizacija skijališta na Staroj planini. Kao što znate, nema mnogo sajtova u Srbiji koji se bave ovim skijalištem i svaki dobrinos njegovoj popularizaciji je dobrodošao. Portal je još uvek u razvoju i moguće je da su neke informacije izostavljene. Što se tiče visina snega na stazama i van njih, slažem se sa Vama. Problem je što nemamo kapaciteta da precizno i pouzdano radimo pomenuta merenja, a sa druge strane informacije koje daju Skijališta Srbije su dosta subljektivna, pa ih iz tog razloga ne prikazujemo. Ski kamere mogu Vam dati najverodostojnu informaciju o stanju na stazama.
   Ako imate neke predloge za unapredjenje portala, stojim Vam na raspolaganju.
   S’ poštovanjem,
   Branislav Dimitrijević

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *