Vila Dukat

U podnožju Stare Planine, ispod najvišeg planinskog vrha u Srbiji Midžora i Babinog zuba, nalazi se kuća za odmor “Villa DUKAT”.
Zamišljena je kao kuća za odmor i uživanje u netaknutoj prirodi koja je okružuje. Oko kuće su livade i šume, a pored nje protiče potok. Na stotinak metara od kuće potok se uliva u Golemu reku, biser ove planine.
Kuća ima sedam soba, svaka ima svoje kupatilo. Dve su dvokrevetne, tri trokrevetne sobe i dve četvorokrevetne. U prizemlju je veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom koji su na raspolaganju gostima da sami pripremaju hranu.Tu je TV i DVD i WIFI internet pa se u večernjim časovima može uživati uz neki lep film ili muziku.Kuća ima centralno grejanje. Prizemlje, sprat i potkrovlje su povezani unutrašnjim kružnim stepeništem.
Prilaz je direktno sa glavnog puta Zaječar – Babib zub.
Udaljenost od žičare je 4 km.
Očuvana priroda nudi mogućnosti za rekreativni turizam kako u letnjim, tako i u zimskim mesecima. Dišite punim plućima šetajući šumskim stazama i livadama i pijte vodu sa planinskih izvora.
Planina pruža mogućnosti za zimske sportove, kako ekstremne tako i one umerenije i možda čak i najbolje, sankanje sa svojim najbližim.
Iako će Vas staze zvati da u njima neprekidno uživate, topli dom, udoban smeštaj i gostoljubivi domaćini biće vam protiv teža i uživaćete dok birate jedno od ta dva. I jedno i drugo ostaće Vam, sigurno, u lepoj uspomeni!

tel. +381(0)63/411-021
tel. +381(0)69/799-987
osoba za kontakt: Dimitrijević Dragana
www.villadukat.com

Tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *