Vila M Stara planina

Na samo deset metara od novog Hotela “Stara planina” na Jabučkom ravništu uklopljena u predivni planinski ambijent nalazi se ,,Vila M ” izrađena u potpunosti od drveta sa visokim ekološkim i estetskim standardima gradnje.
Ovaj predivan objekat najazi se u samom centru Sportsko turističkog kompleksa Babin zub na Staroj planini.Ovaj planinski objekat ispunjava sve standarte modernog života, odlična termoizolacija i parno grejenje u celom objektu učiniće Vaš boravak i u najhladnijim danima veoma prijatnim.
Objekat ima sopstveno napajanje električnom energijom, moderno kupatilo i čajnu kuhinju sa trpezariskim delom u kojoj se možete odmarati , ručati, gledati LCD TV ili surfovati internetom (velike brzine) koji je za sve naše goste besplatan.
I to nije sve u neposrednoj blizini se nalazi prostrani parking, kao i podzemna garaža sa dva parking mesta, ski renta (10 m), restoran, frizerski salon (15 m), suvenirnica (10 m) kao i prva Srpska gondola (20 m).
Vila M poseduje dve spavaće sobe sa francuskim ležajem i pomoćnim ležajevima, smeštajni deo u potkrovlju, 2 odvojena kupatila, trpezariju, kuhinju – ukupnog smeštajnog kapaciteta za 11 osoba. Internet je besplatan, a svi gosti imaju popust na vožnju motornim sankama.

Email: m.nikolic@scsplus.co.rs
Telefon: 065-401-37-00

Bookmark the permalink.

3 Responses to Vila M Stara planina

 1. Jovana Jokanovic says:

  Postovani,
  Da li je vila slobodna u period 02.02. Do 06.02. Za porodicu sa dvoje dece od 9 i 3 godine?
  Hvala.

 2. Nikola says:

  Zdravo,
  dali imate soba za period 02.01-07.01 za 2 odrasle i 2 dece i koje su cene
  Hvala i pozdrav

 3. Bojana Drašković says:

  Poštovani,

  interesuje me da li ima slobodnih mesta za 2 osobe u periodu od 30.12.2018. – 02.01.2019. i koja je cena?

  Pozdrav

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *